ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά: Κουπόνι Στοιχήματος (17-19/04/18)

Posted by arxondas
| Date: 17 Απριλίου, 2018
Date: 17 Απριλίου, 2018

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε στο κουπόνι πάμε στοίχημα (17-19/Απριλίου/2018)

Φουλ πρόγραμμα έχουμε πάλι αυτό το τριήμερο, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, αλλά και ημιτελικούς σε Ελλάδα και Γερμανία. Πάμε να δούμε τι ξεχωρίζει στο στοίχημα από Τρίτη μέχρι Πέμπτη.

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Τρίτη: Στην χώρα μας έχουμε τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, με τον Δικέφαλο να κερδίζουν εκτός έδρας με 3-1. Το ίδιο σκορ είχαμε και το Σάββατο στο πρωτάθλημα και οι τιμές αουτσάιντερ στο Over 2,5 θα μας απασχολήσουν σοβαρά. Στην Ολλανδία θα δώσουμε μια τελευταία ψήφο εμπιστοσύνης στην ουραγό Τβέντε απέναντι στην Τσβόλε, με τον άσο να πληρώνει 2,45 στον Stoiximan. Στην Serie B παίζονται δύο άσοι και πρόκειται γι' αυτόν της Βενέτσια με την Βίρτους Εντέλα και της Μπάρι με αντίπαλο την Νοβάρα. Στην Ισπανία ξεχωρίζει το Goal/Goal στο Λα Κορούνια - Σεβίλλη, ενώ δύσκολο έργο έχει η Μπαρτσελόνα στο Βίγκο και το παιχνίδι που έχει με την πάντα επικίνδυνη Θέλτα.

Sportingbet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Τετάρτη: Πολύ χαμηλά πληρώνει ο άσος της ΑΕΚ στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με την Λάρισα και έχει να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα. Αν επιλέγαμε κάτι εδώ θα ήταν τα 2-3 Goals. Επόμενη μας επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ και το Μπόρνμουθ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου περιμένουμε πολλά γκολ και την εμφάνιση του Over 2,5 στο 1,75 από την Sportingbet. Φουλ αγωνιστική στην Serie A, με τις ευκαιρίες να είναι πραγματικά λίγες. Αρχικά θα σταθούμε στον άσο της Σαμπντόρια με την Μπολόνια, αλλά και στο Over 2,5 του ντέρμπι Φιορεντίνα - Λάτσιο. Στάση θα κάνουμε και στον ημιτελικό κυπέλλου της Γερμανίας ανάμεσα στην Σάλκε και την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, όπου θα επιλέξουμε την γηπεδούχο ομάδα. Ο άσος στο 1,85 από την Interwetten.

Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!

Πέμπτη: Αρκετά παιχνίδια έχουμε και την Πέμπτη, με την πρώτη μας στάση να γίνεται στο Σοσιεδάδ - Ατλέτικο Μαδρίτης. Πολλά τα παιχνίδια τελευταία για την ομάδα του Σιμεόνε και σήμερα έχει πραγματικά δύσκολο έργο. Η αξία βρίσκεται στο . Σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στην Λέστερ και την Σαουθάμπτον και ειδικά για τους φιλοξενούμενους. Με την εικόνα που έχουν οι δύο ομάδες το Goal/Goal δείχνει πιθανό και πληρώνει 1,80 στην Winmasters. Από εκεί και πέρα έχουμε επιλογή και από το ματς της Λεβάντε με την Μάλαγα, αφού με νίκη οι γηπεδούχοι απέναντι στην πεσμένη αντίπαλο της θα κάνει μεγάλο άλμα παραμονής. Άσος κινήτρου. Αρκετά γεμάτο τριήμερο όπως έχετε διαπιστώσει και τα λέμε εκ νέου την Παρασκευή με ένα ακόμη πρόγραμμα-μαμούθ. Καλή τύχη!

Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Netbet
Winmasters
Betsson
Bet365