Προγνωστικά Mozart (25/4): Combo υπέρ του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα θα παλέψει για το 2-0...
Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στη σειρά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και σήμερα θα παλέψει για το 2-0...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα με 84-72 στο παιχνίδι της Τετάρτης και έκανε το 1-0 στη σειρά. Κορυφαίος ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ, με 23 πόντους (5/7 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα, ενώ ακολούθησαν οι Φουρνιέ (13π, 4 ριμπ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα) και Μιλουτίνοφ (11π, 8 ριμπ), με τους Βιλντόσα, Γουόκαπ να προσφέρουν επίσης σημαντικές βοήθειες.
Όσο για τη Ρεάλ, η οποία έβλεπε συνεχώς την πλάτη του Ολυμπιακού, μένοντας κοντά στο τέλος χάρη σε μερικά μεγάλα τρίποντα του Γιούλ (16π), ξεχώρισαν επίσης οι Χεζόνια (13π, 5 ριμπ) και Μούσα (11π, 4 ριμπ).
«Περιμένω τη Ρεάλ πολύ καλύτερη. Ούτως η άλλως έχει ταλέντο. Μπορεί να σουτάρει καλύτερα. Θα παίξει με εγωισμό, ίσως και με λιγότερο ''πρέπει''. Ο εχθρός είναι ο εφησυχασμός, η πνευματική ανάπαυση. Αυτό πληρώνεις στο 2ο ματς, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενόψει του σημερινού αγώνα και συνέχισε, λέγοντας:
«Η προσέγγισή μας είναι ίδια. Ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός. Μετά το καλό ημίχρονο πρώτο που κάναμε αμυντικά -γιατί επιθετικά δεν ήμασταν το ίδιο καλοί- και εξασφαλίσαμε διαφορά 10-15 πόντων, χάσαμε τα επόμενα δύο δεκάλεπτα.
Αυτό είναι λογικό επειδή στην Ρεάλ θα έμπαιναν δυνατά. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αυτό που έρχεται και δεν το λέω για να επιστήσω την προσοχή σε παίκτες και κόσμο. Αν το πάρουμε θα είναι σημαντικό και πρέπει να παίξουμε με το ίδιο κίνητρο που είχαμε στο πρώτο ματς».
Αγωνιστικά, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.
Στην αντίπερα όχθη, ο Τσους Ματέο αποβλήθηκε στη διάρκεια του πρώτου αγώνα και δύο τεχνικές ποινές και έτσι δηλώσεις μετά το ματς έκανε ο βοηθός του, Πάκο Ρεδόντο. «Πρώτα από όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Το πρώτο ημίχρονο μας κόστισε, η διαφορά άνοιξε πολύ. Ήμασταν κακοί σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάναμε 19 λάθη και μια ομάδα σαν και εμάς είναι πάρα πολλά αυτά.
Το κλειδί του αγώνα ήταν ότι ο Ολυμπιακός σημείωσε 27 δίποντα, κάτι το οποίο είναι ανίκητο, όποια άμυνα και να παίξεις. Δεν ήμασταν καλοί σε αυτό. Το παιχνίδι της Παρασκευής είναι ένα άλλο παιχνίδι, άλλη μια ευκαιρία. Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Είναι playoffs, είναι κάτι διαφορετικό.
Για μένα ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, έχουν ένα φοβερό προπονητή, εξαιρετικό staff, πολύ καλούς παίκτες, αλλά για εμάς είναι μια ευκαιρία απέναντι στην πρώτη ομάδα της κατάταξης. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει η 8η ομάδα αυτόν που τερμάτισε πρώτος, αλλά είναι μπάσκετ και όλα μπορούν να συμβούν», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τη «βασίλισσα».
ΗΜ./ΩΡΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΑΓΟΡΑ | ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ | ΑΠΟΔΟΣΗ | ΑΠΟΤ. |
+/-
|
|
---|---|---|---|---|---|---|---|
25/04 21:30 |
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης |
1 & Over 155,5 | 20.00 |
2.02 |
- |
|
|
Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ και το έχει δείξει όλες τις φορές φέτος. Θα κερδίσει ξανά και σχεδόν σίγουρα θα έχουμε και Over 155,5 πόντους, με την απόδοση να είναι άνω του 2,00... |
- Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ και το έχει δείξει όλες τις φορές φέτος. Θα κερδίσει ξανά και σχεδόν σίγουρα θα έχουμε και Over 155,5 πόντους, με την απόδοση να είναι άνω του 2,00... |